January 28, 2023

E ftuar sot në “Shqipëria live”, ishte fallxhorja e njohur Irini, e cila bëri disa parashikime si për personazhet e showbizit dhe politikës.

Por më tepër, Irini u ndal tek një lajm për Borën. Sipas saj, moderatorja është shtatzënë.

Biseda në Shqipëria live:

Irini: Do jap një lajm të bukur. Bora është shtatzënë.

Erjona: Do bëhet nami në portale.

Irini: Ju e dini shumë mirë që është.

Erjona: Jo e dashur, unë nuk fle me Borën që ta di.

Irini: Po ta them unë që është shtatzënë, janë çift i paparë. Më duket e ka çun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *