March 29, 2023

Mjeku Armend Rexhepi, nga Gjilani ka bërë një gjest human për qytetarët e Kosovës.

Ai ka vendosur një letër në xhamin e pasmë të makinës së tij, ku u drejtohet qytetarëve që nuk kanë mundësi të paguajnë vizitat mjekësorë, duke iu thënë që ta kontaktojnë këtë të fundit, pasi do t’u shërbejë falas.

“Nëse keni nevojë për mjek dhe nuk keni mundësi të paguani, atëherë më ndaloni”, shkruhet në mesazhin e tij drejtuar qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *