November 30, 2022

Këngëtari Sinan Vllasaliu , duket se një pjesë të jetës po e kalon në aeroport nga Kosova në Amerikë.

Pas shumë mbrëmjeve e koncerteve në trojet shqiptare, këngëtari udhëtoi drejt familjes së tij.
Por, një moment mjaftë emocionues e priti sapo ateroi.

Nipi dhe mbesa me vrap shkojnë drejt tij duke e përqafuar, ku shihet edhe këngëtari i emocionuar nga malli për ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *