December 2, 2022

Luftimet e ashpra vazhdojnë në lindje dhe jug të Ukrainës.

Ushtria ruse është lodhur dhe për çdo ditë është duke humbur territore.

Ndërsa një grup i ushtarëve rusë ishin duke bartur një ushtar të plagosur droni i batalioni të veçantë sulmues malor 10 OGSHBr hedhë një bombë të vogël duke i eliminuar grupin e ushtarëve rusë.

Për më shumë shikojeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *