December 5, 2022

Dafina Zeqiri dhe Ron Zaiti kanë publikuar bashkëpunimin e tyre më të ri “Boma ni tel”.

Dafina dhe Roni janë pjesë e një labeli muzikor dhe kënga e tyre duket se është pëlqyer jo vetëm nga fansat por edhe nga kolegët e tyre, shumica tyre e kanë postuar këngën në rrjetet sociale por ajo që u vu re ishte mungesa e Semit.

Semi jo vetëm që nuk e postuar këngën e Ronit por vumë re që ata nuk e ndjekin më njëri tjetrin as në rrjetet sociale.

Mesa duket ata i kanë dhënë fund jo vetëm marrëdhënies së tyre të dashurisë, por edhe asaj të miqësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *