December 2, 2022

“A mendoni se është e tepërt që sot të tranmetohen këngë serbe në televizionin publik?

“A mendoni se do të duhej të jemi më të kujdesshëm me kulturën serbe, poashtu sikurse edhe me politikën serbe?

Kultura dhe politika, ku dallojnë këto?

Mendimin e juaj, të dashur lexues, e presim me interesim”.

//

Lilo Labe
RTsh2 ka vite që përditë jep muzikë serbe

Xhevat Dushi
Kjo edhte ma teper se nje katastrof

Arsim Hasani
Open Ballkan
Vlladimir Popoviç

Nexhmedin Gerguri
Në frymën e konfederatës Rama – Vuçiq.

Eglantina Tina
Open ballkan😕

Ago Nuhaj
Dushan Mugosha dhe fara e lènè mbrapa.

Selim Kastrati
Jo qe eshte e tepert, porky eshte kulmi me te cilin ofendohet kombi yne .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *