December 4, 2022

Ushtrua e Ukrainës është duke avancuar më shpejtësi duke çliruar terrtioret e saj të pushtura nga Rusia.

Pjesë e ushtrisë ruse janë edhe grupi paramilitar krminai i diktatori Kadyrov, i njohur për brutaiitetin e tij dhe nje aleat i Putinit.

Në pamjet më poshtë mund të shkoni pritën që i është bërë çeçenëve nga ushtria ukrainase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *