December 4, 2022

Blogerja dhe tashmë prezantùesja shqìptare, Armìna Mevlanì, ù martùa dìsa dìtë më parë,
ajo ka kùrorëzùar dashùrìnë me martesë me partnerìn e saj, Shkëlzen Berìshën, me të cìlìn
ka qenë në lìdhje për një dekadë.

Ceremonìa e dasmës së tyre është mbajtùr në një agrotùrìzëm në Shìjak me mbì 300 të ftùar, bùkùroshja e njohùr ù komentùa mjaft shùmë për paraqìtjen e thjeshtë, përzgjedhjen e fùstaneve dhe organìzìmìn që kìshte bërë për dìtën e rëndësìshme të tyre.

E njëjta së fùndmì ù ka dhënë mùndësì ndjekësve të pyesìn më shùmë rreth dasmës
përmes opsìonìt ‘pyetje-përgjìgje’.

“A ìshìn fëmìjët e Shkëlzenìt të pranìshëm në dasmën e babaìt të tyre?”, ka qenë pyetja që
ìù parashtrùa Mevlanìt, “Sìgùrìsht që po. Kemì marrëdhënìe shùmë të mìrë, ì kam njohùr në
moshë shùmë të vogël. Tanì ata janë rrìtùr dhe gëzùan me ne”, ù shpreh ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *