December 4, 2022

“Kryetari i SBAShk-ut, Rrahman Jasharaj, përmes konferencës së mbajtur së bashku me BSKP-n ka njoftuar se mësimi do fillojë të hënën, kështu duke pezulluar grevën deri në muajin janar.

Ai gjatë kësaj konference ka bërë të ditur se orët e humbura të mësimit nuk do të zëvendësohen.

Jasharaj, i bëri thirrje të Qeverisë që të reflektojë deri në muajin janar dhe të zgjidh problemin dhe kërkesat e SBAShK-ut.

Ai tha se qeveria nuk duhet të sillet ashtu siç ishte sjell deri më tani, pasi muaji janar do të vije shumë shpejt”.

KOMENTET:

Elbasan Buduri
E rrogën për shtator a e dush, 🤔🤔. Se ligji thot në kohën e grevave nuk paguhesh.🤔🤔🤔

Qazim Jashari
Kush te vet ty ke dek bashk me opziten

Milazim Dërguti
Mos u shpreh në këtë mënyrë, sepse përveç joprofesionalizmit, pasqyroni mungesë të ndjenjës njerëzore ndaj nevojave të nxënësve për zhvillim përmes edukimit dhe arsimimit !! Jam kategorikisht kundër kësaj ideje, orët e hu.bura gjithsesi duhet te zëvendësohen, edhe pse nuk mund ta kenë efektin e njejtë me orët të cilat janë humbur gjatë grevës .

Jozefina Leka
Turpi ka emer e pikerisht je ti RRAHMAN, nje muaj humbje e arsimit te femijeve tane….!!!

Gezim Isufi
Po mirë kishte qenë që rrogat ti merrni kur të kompezohen orët e humbura.

Selajdin Saramati
Po te isha pak ne pozite, ju se kishit prite Janarin , ne ket pozite qe e keni:

Sadri Aliu
Për të i realizuar në plotni,orët duhet të kompenzohen.Për këtë vendos Ministria e arsimit se nuk është kompetencë e juaja.Ju gabuat edhe në ditën e parë të grevës kur në media kërkuat që nxënësit mos të shkojn nê shkollë.Se a shkojn nxënësit në shkollë vendos Ministria,ndërsa e drejta e juaj është të i ftoni mësimdhënsit për grevë.Po i ngatrron kompetencat Kryetar.

Adem Kelmendi
KJO ESHT PALLAVRA E RADHES E RRAHMANIT

Cen Prizreni
Do mbetimi analfabet ashtu si deshiron shkenia

Gabriel Rugova
As Paga sju Takojn

Shaky Mati
Ky duhe te burgoset .

Gazmend Gashi
Shaky Mati burgoset Njeri Kur lype drejt vet shteti Kim yung ndodhe Ajo

Shaky Mati
Gazmend Gashi njeriu qe nderpren shkollen per 50 euro e juhube femive arsimin duhe te burgoset meniher jakute qon kjo fakti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *