December 2, 2022

Pak ditë më parë Efi realizoi dëshirën që kishte prej kohësh që ishte rimodelimi i hundës së saj. Por shumë shpejt ish-konkurrentja e “Përputhen” ka bërë dhe një ndryshim tjetër në pamje.

Ajo ka vendosur të ndryshojë modelin e flokëve duke u shfaqur me baluke.

Me këtë pamje të re Efi thuajse nuk njihet fare, por si gjithmonë duket shumë bukur. “Ishte koha për një ndryshim”, është shprehur Efi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *