December 2, 2022

Antonia Gjoka, ish-konkurentja e “Përputhen”, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ku për herë të parë foli për marrëdhënien me moderatoren e mirënjohur Ᏸo ra. Gjatë intervistës së saj, Antonia rrëfeu një histori me Ᏸo ra.
Antonia e Përputhen: Ᏸo ra është mendjemadhe, rastisëm

Ester Bylyku: Cila nga femrat e show bizit, është më mendjemadhe sipas mendimit tënd?
Antonia Gjoka: Ᏸo ra. Duke qenë se kemi rastisur në të njëjtin korridor dhe nuk jemi përshëndetur. Më ka qëndruar e ftohtë. Ndoshta ashtu ka natyrën e saj. Por unë jam 2-fish më e ftohtë në momentin që nuk shoh mirësjellje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *