September 30, 2022

Garda Kombëtare e Ukrainës rrëzoi helikopterin e avancuar sulmues rus Ka-52 në rajonin Zaporizhzhia. Helikopteri arriti të ulet, nuk dihet fati i pilotëve.

Helikopteri Ka-52 “Alligator” është një nga helikopterët më të anvacuar rus dhe kushton 15 milion dollarë.

Gardë Kombëtare po ashtu rrëzoi një një tjetër helikopter rus Mi-8 në të njëjtin rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.