September 30, 2022

Një ngjarje interesante po e shoqëron Prishtinën.

Në kryeqytetin tonë, një person misterioz po habit qytetarët.

Ai ka vendosur një helmetë të zezë në kokë duke mos zbuluar fytyrën dhe po endet sa në një lokal në tjetrin duke lexuar.

Por pyetja është…Kush është ky person prapa kësaj helmete dhe cili është mesazhi i tij?

Leave a Reply

Your email address will not be published.