September 30, 2022

Flori Gjini ka munguar ditën e sotme në emisionin “Shqipëria Live” ku jemi mësuar ta shikojmë çdo ditë.

Sipas “Kryefjala.com” moderatori ka vendosur të largohet nga Top Channel. Bëhet me dije se Flori ka qenë këto kohë në negociata të vazhdueshme me drejtuesit e Top Media më të cilët duket se nuk ka rënë dakort.

Më shumë detaje nuk janë zbuluar ende dhe se dimë ku do ta shohim tani moderatorin. Flori Gjini largohet nga Top Channel, ku do ta shohim tani moderatorin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.