September 30, 2022

Ndonëse ka disa kohë që është shkëputur nga ekrani, Amarda Toska vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale.

Ajo herë pas here i jep mundësin fansave në Instagram të bëjnë pyetjet që dëshirojnë.

E njëjta gjë ka ndodhur së fundmi dhe kurioziteti ka qenë vërtetë i madh.

Një prej ndjekësve e ka pyetur nëse kanë probleme nëse kanë probleme njerëzit e pasur apo gjithçka i shkon vaj.

Ami nuk ka nguruar të përgjigjet duke u shprehur: “Kjo jeta vaj në fakt është jeta e Instagramit që unë pak fare e besoj dhe që e mendoj për njerëzit e pasur dhe ata që kanë vënë pasuri, janë ata që kanë rrezikuar, ata që kanë punuar më shumë.

Edhe bravo i qoftë që janë aty ku janë dhe të bëjnë jetë që bëjnë”.

Ajo gjithashtu zbuloi se nuk do të jetë pjesë e televizionit këtë sezon të ri, por do t’i dedikoj kohë bizneseve të saj./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.