December 2, 2022

“E kam thënë dhe e përsëris: Drejtësia në Kosovë është e pavarur (nga Qeveria Kurti), po e varur (nga ata që sunduan 20 vjet).

Dhe, nëse nuk arrin kjo qeveri ta pavarësoje Drejtësine nga nëntoka, do të përfundojë për faqe të zezë!”

Sali Bytyqi

///

“Pa u çliru nga Gjykata Kushtetuese, Kosova nuk bën, sepse krejt, ama krejt, janë shokë të PRONTO-s.
K.B

Në një farë mënyre ne (gjenerata jonë) e hëngrëm, edhe nëse bëhet mirë për ne, është vonë, sepse s’kemi kohë të mjaftueshme ta rehatojmë shpirtin, e të barazojmë të mirat ‘e reja’ me vuajtjet e vazhdueshme që kemi përjetuar.

Kushdo që nuk ka qenë pjesë e krimit të organizuar në Kosovë, ka vuajtur, ka jetuar i izoluar dhe ka vegjetuar si bimë pa emër!

Nuk ka Institucion në Kosovë që nuk është në shërbim të mafisë politike.

Kupto.

Kosova dergjet qe 20-të vjet nga disa familje të rrezikshme:
një grup i Drenicës,
nga një grup i Llapit,
nga një grup i Dukagjinit, që e kanë dashur aq shumë Kosovën, sa që e kanë dhunuar,
e kanë vjedhur, e kanë shitur,
e kanë shkatërruar,
e kanë ndarë,
e kanë shfrytëzuar për frustrimet e tyre të shthurura,
edhe ‘zhabica’ kanë blerë me paret e këtij vendi të shkretë”.

Kimete Berisha

Comments:

Nebi Rexhepi
Ky gjyqësor është totalisht jashtë kontrollit.

Sali Bytyqi
Nebi Rexhepi jo valla, rreptësisht i kontrolluar eshte nga njerezit e regjimeve te shkuara.

Nebi Rexhepi
Sali Bytyqi ashtu po. Sot për sot gjyqësori është organi më i poshtër në Kosovë, aty flenë krimi i organizuar.

Skënder Morina
Reakcioni është i madhë, sepse me një sistem të mirëfilltë të drejtësisë dihet se ku përfundojnë disa.

Mergim Shehu
Shumë e vertet, me vjen keq per policin e Kosoves; rrafen nga legenat dhe legenat lirohen po nji qytetar i thjesh;t do denohet deri 3 vjet, të pshurrsha drejtesinë, turp!

Luan Latifi
Ne Kosove nuk funksionon ligji qe eshte anarki e kaos, ne te cilen me dekada nuk zbatohet dhe respektohet ligji; me kete ka mbaruar populli dhe ka falimentuar shteti?!

Enver Emini
Ju ke ly kësaj qeverije me ja nreq notat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *