December 5, 2022

Drejtoresha e re e Arsimit në komunën e Gjilanit, Albana Demiri, e cila u caktua në këtë detyrë ditë më parë nga kryetari i komunës, Alban Hyseni, ka shkruar një status në Facebook, ku ka shkruar për thirrjet e shumta dhe urimet që ka pranuar pas marrjes së detyrës, si dhe duke këshilluar që të mos pritet shumë vite për t’u punësuar si mësues, por të merren edhe me ndonjë biznes tjetër.

Megjithatë, ajo që bie në sy në statusin e Drejtoreshës, janë gabimet e shumta drejtshkrimore.

Në shkrimin e Demirit vërehet mungesa e shkronjës “ë” në shumë fjalë dhe stili i gjuhës në një formë jo-zyrtare.

Më poshtë mund të lexoni statusin e Drejtoreshës së Arsimit në Gjilan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *