November 30, 2022

Jo rastësisht u zgjodh Miss Universe Albania, Adrola Dushi, një nga femrat më të bukura shqiptare, është magjepsëse.
Sa e bukur duket me grim, edhe më e bukur duket pa të.

Ajo ka shpërndarë në InstaStory një fotografi pa grim, ne rrezet e diellit, dhe lnijst e fytyrës së saj duken për mrekulli.
Adrola është model i kujdesit ndaj lëkurës që ndiqet nga shumë vajza të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *