September 30, 2022

Liridona Bislimi, ka dhënë dorëheqje nga gara për kryetare të Lëvizjes Vetëvendosje në Viti.

Bislimi nuk dha arsye për dorëheqje të saj por tha se do të vazhdojë ta jap kontributin e saj si këshilltare e VV-së në Asamblenë e kësaj komune.

“Të nderuar aktivistë e aktiviste!
Unë Liridona Bislimi, jap dorëheqje nga gara e GVV-së si dhe të qenurit anëtare e Grupit Punues, Qendra në Viti!
Unë do të vazhdoj të jem aktive pranë Asamblesë Komunale në Viti, dhe do ti shtyjë përpara politikat e Lëvizjes Vetëvendosje!, ashtu siç kam bërë deri më tani”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.