November 30, 2022

Ish-deputeti i Dumës Shtetërore Boris Nadezhdin beson se ushtria e fortë ukrainase, e mbështetur nga vendet më të fuqishme, kundërshtoi me sukses ushtrinë ruse. “Unë propozoj bisedimet e paqes për të ndaluar Iuftën”.

Gazetarja, kolumnistja e Daily Beast dhe analistja e medias ruse Julia Davis publikoi një klip nga televizioni rus në të cilin të ftuarit komentojnë pushtimin e Ukrainës. Është jashtëzakonisht interesante që të ftuarit deklarojnë se një fitore ruse është e pamundur.

Një nga të ftuarit në emision, ish-deputeti i Dumës së Shtetit Boris Nadezhdin pretendon se disa njerëz e bindën presidentin rus Vladimir Putin se Iufta në Ukrainë do të përfundonte shpejt me një fitore ruse, gjë që doli të ishte e gabuar.

“Njerëzit që e bindën Putinin se operacioni special ushtarak do të ishte i shpejtë dhe efektiv, se ne nuk do të vrisnim civilë, ata na ngritën. “Dikush i tha se ukrainasit do të dorëzoheshin, se do të iknin”, tha Nadezhdin.

“Tani jemi në një situatë ku duhet të kuptojmë se është absolutisht e pamundur të mposhtim Ukrainën duke përdorur këto burime dhe metoda nga Iufta koloniale. Lloji që përdor Rusia, që të përdorë mercenarë, që të mos kryhet mobilizimi”, shtoi ai.

Nadezhdin beson se ushtria e fortë ukrainase , e mbështetur nga vendet më të fuqishme, e kundërshtoi me sukses ushtrinë ruse. “Unë propozoj bisedimet e paqes për të ndaluar Iuftën.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *