February 7, 2023

Tim SHKUPI-Info:-“Nuk i përzihem askujt në xhep. Por unë e di se me statistika të regjistrimit, por edhe nga afër, në Vizbeg shumica janë shqipfolës dhe jo turqishtfolës.

Vizbegu bie në komunën e Butelit.

Kjo reklamë është e “islamska zajednicës”, ku kërkojnë para me ble vakëf, gjoja me ndërtu xhami, siç e shihni në google map është flamuri i turqëve.

Nuk është as i shtetit të Maqedonisë Veriore, as flamuri i shqiptarëve.
Nëse keni pranuar të beheni turq përmes “islamska zajednicës”, kallxoni, mos e mbani fshehtë dhe mos na torturoni me gënjeshtra duke sulmuar kot së koti shqiptarët.

Unë një gjë e di se kur njeriu tjetërsohet në diçka tjetër, bëhet shumë i dhunshëm për shkak të asaj që ka humb natyrshmërinë siç e ka falë i lumi Zot.

Unë habitem pse heshtin të ashtuquajturat parti politike shqiptare që thonë se mbrojnë interesat e shqiptarëve, apo ato mbrojnë interesat e turqëve dhe duan ta deshqiptarizojnë Shkupin shumë më keq se në kohën e Kraljit, Titës dhe Gligorovit.

E keqja e gjithë kësaj është se shumë shqiptarë janë të painformuar, kur ta marrin vesh, do të jetë shumë vonë.

Unë nuk kam pa, me para të tua me nxitu me u ba turq; sa për të fituari xhenet, duhet me ua thënë troç, kurrë JO, sepse kështu nuk thote Kurani, lëre Kurani, por nuk e thonë as hadithet e qyl popave të Bagdadit”.

///

Bahri Ramadani
E kan shitur vehten per para o Tim Shkupi,
Mbeteshem pa te till,

Taip Jusufi
” Shqiptar na ka sjell në këtë bot Perëndia
shqiptar na do në sarajat e Tija ,”

Luigj Gjokaj
Ku ka Komb turk e Maqedon ne keto troje more..as serb e malazez nuk ka…o Popull jeni Shqiptar e mos bini preh e sherbimeve sllave qe dojn me jau ndrru Indetitetin e me naj marr Trojet tana🇦🇱

Fuat Ramadani
“Loja” është shum perfide “elementi turk” ka qenë/është i dëmshëm për shqiptarët….

Ilir Goga
e pastaj thon ka faj evropa jo or jo shqiptarët po dëmtojnë vetveten

Benyswiss Bekteshi
Ncncnc 4 jan shkoll qerdhe ambulant infrastrukturë kto net angazhohen gjamija Elhamdulillah shyqyr 4 jan gjamija me dy minare gjamija 4e mahalla Bllacalive gjamija te fugt gjamija te torbesht gjamija te afersi newstarit 4 gjami gjigante tmdhaja jan rrugët zgjanohen te asfaltohen te mirëmbahen qajo

Benyswiss Bekteshi
4 gjamija jan ba”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *