January 31, 2023

“Kurti duhet të rrëzohet sa më shpejtë sepse shumë veta, që duan largimin e tij, kanë probleme me gjumin, oreksin, koncentrimin, mungesë libidoje dhe po flasin vet me vete…🤣

Humori anash, por është koha të tregojë rezultate më të mëdha, të ndryshojë disa ministra, përndryshe do ta rrëzojë vetveten më shpejtë sesa mund ta bëjnë kundërshtarët e tij”.

//

Bajram Bajraj
Pavarsisht performacës se Qeverise në pergjithsi dhe Ministrave në veqanti, sabotazha ndaj institucioneve te shtetit nga struktura mire te organizuara te ish pushtetarëve(opozita),sindikata te ushqyera pa ligjshem nga ish pushteti, e më se shumti neglizhenca dhe oponenca e sistemit prokurorial dhe gjyqsor(me udheheqes dhe antar te inkriminuar dhe pasuruar pa ligjshem nga ish pushteti) kunder qeverise aktuale, janë barrë e madhe per me i ba ballë pa një vetdijsim reagim qytetare!

Violeta Geci Laamanen
Për këto reforma të domosdoshme brenda qeverisë, unë kam shkruar moti.

Naser Aliu
Violeta ka ministra të dobët…

Violeta Geci Laamanen
Naser Aliu sigurisht”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *