January 28, 2023

Emisionin më i ndjekur në vend dhe më gjerë Kojshia Show shquhet pë mysafirët e qëlluar e të dalluar që i fton çdo javë.

Kështu Hoxhê Ardian Sejdiu si i ftuar i kësaj jave, ka lëshuar një deklarat të çuditshme lidhur me Presidenten e Vendit Vjosa Osmani.

Sipas Hoxhë Ardian Sejdiu, i cili bazohet në Hadithe të Pejgamberit a.s, thotë se: Shteti qê udhëhiqet nga femrat, nuk do të ketë sukses, kêshtu do i ndodh edhe Kosovës tha ai.

Ndiqeni minuten e 1:05 te emisionit për ta parë.

Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *