January 31, 2023

Njeriu që njihet si Mësues i Meditimit, dhe merret me “shërimin” e pacienteve me hipnoterapi, thotë se ka arritur te futet ne trupin e tij astral dhe te flas me Zotin.

Për më tepër, ai argumenton fenomene te çuditshme se si ju ‘shfaq’ atij Zoti.

Ndiqeni emisionin nga minuta e 9:40:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *