February 7, 2023

“Duhet tê mos shpejtojmê nê gjykime dhe etiketime e veçmas ndaj Hoxhallarêve të cilët janë në shënjestër pos neglizhentêve nê davetin islam kurse më tê rrezikshem janê ca tê paguar nga fondet e jashtêm tê SOROS-FETO si dhe fqinjesise qê nuk ua duan tê mirên shqiptarisê.

Janë serbofilët në Kosovë, grekofilët në Shqipëri. Lista Serbe është në Kosovë dhe Partia Greke në Shqipëri. Disponojnë media dhe kanë blerë politikanë, ekonomistë, jurist, intelektual e njerëz me ndikim. Shkruajnë vazhdimisht kundër shamisë, Turqisë, Perandorise Osmane. Shkruajnë kundër fesë islame dhe glorifikojnê Mitet antishqiptare njê grack tê ciles duhet ti qendrohet sa mê larg sepse na pêrçajnê si shqiptar nê tarafe e klane. Loja êshtê e Madhe dhe kêta tê Pushtetit luajnê lojên e tyre!

Janë njerëz që nuk i pengon shthurja dhe amorali. Njerëz pa dinjitet. Pa taban atdhetar e kombetar edhe pse mundohen të shtiren si nacionalistë. Trurin e kanë kontaminuar me ideologji pa ide por janê kundër fesë e Zotit. Keta janê me çdokend vetêm me Shqiptaret musliman Jo!

Gjithnjë shtiren se janê pro Rus apo pro Perëndimorê keto i kanê fora. Po të peshojë ballanci i forcave në favor të Rusisë& Kinës apo Amerikês&Evropês do ti gjesh avokat të tyre dhe xhelat tê muslimanêve.
Nuk duan të dijnë për shenjtëri e ndalesa. Për ta çdo gjë është e lejuar. Promovojnë degjenerimin dhe janë kundër vlerave fetare, morale dhe kombetare!

Një prej planeve tê tyre ishte edhe Marrëveshja e Jugosllavisê dhe Turqisê sê Kemal Ataturkut tê bërë në Gjenevê me presionin e shteteve të Evropës me tentativê që prej ballkanit me i largu të gjithë muslimanët.

Kjo ishte dëshira e shteteve evropiane qê êshtê edhe sot.
Hafez Ali Korça thotê: Feja tê ruan jetên, tê ruan nderin dhe tê ruan pasurinê, ai që se ka dert fenê ai ska dert as atdhenê!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *