January 27, 2023

Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi bëjnë 5 vite të martuar, e kanë vendosur të arratisen drejt Romës për të festuar këtë ditë,
Sigurisht që nuk ka ngelur edhe pa një dedikim.

Ami ka publikuar një foto me Ermalin, ku përbri shkruan; “Gëzuar përvjetorin e martesës dashuria ime, bashkëudhëtari im i jetës. Me ty në çdo kohë, bashkë në suksese apo sfida, jeta është një eksper iencë jashtëz akonisht e bukur. Të dua!”
Ermali dhe Ami janë prindër të dy fëmijëve, ku familja e tyre duket tejet e lumtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *