January 27, 2023

“Besian Mustafa: “Të LDK-së jemi dhe te LDK do të kthehemi.”

[Ebu Zejd Usame ibn Zejd ibn Harithe: ” “Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi”]
Koment

Besiani dhe rugovizmi i tij i shartuar me formulat e dijetarëve islam, është kazani ku zihet produkti made in LDK. Ai na vije sot me këtë formulë, disi i ngjashëm me alkimistët, alias ideologët e Mesjetës, që patën rënë pre e lajthitjeve universaliste për bashkimin e feve – e njohur në qarqet e Vatikanit nga fundi i viteve 1450-të”.

//

Ukë Uka
Ldk ishte nji bahçe ku prodhohej shalqini,me Isa Muçaçën e shartun dhe tash kjo bahçe prodhon kunguj,ata ende mundohen me u shit si shalqin🤣

Meti Haxhosaj
Sakte…nje kohe t‘gjate aty zihej fe dhe komunizem,andaj nuk eshte rastesi ky postulat!.

Adnan Veseli
Qeshtu kur kesh teper demokraci .
Ta kish thon ne Iran ket fjali , ndryshe ish njeh sot ..!

Jeton Kabashi
koment i vitit prof

Naim Salihu
Besian Mustafa po don me kthy xhematin në lludiky me gjuhen e zotit sipas tij

Azem Gashi
Shkofshi ne hell

Malsor Grajqevci
I lutem Allahut Azauxhel që ket banore të sapo rikthyer në vendin e duhur të shperblehet me Xhehnetin Ferdiuz😜.
Amin /Amen!

Naser Qazë Emerllahu-Malsor Grajqevci Amiiiiiiiiinnnnnn! Të njomësh veten me ëndërren në ….h! Ia tregojnë vendin!!!

Njomza Mehmeti-Besian Mustafa me pas pas mend nuk ish fut ne LDK hiq , sepse per 20 vjet LDK ka fitu vota ne emer te Babait te ti edhe ka cen ne pushtet kurr nuk e ka zgjidh qeshtjen e antarve te saj te cilet jan vra. Në rrethana nermale ai esht dasht me kerku nga LDK kur ka cen ne pushtet per zbardhjen e vrasje Babait te ti po e kan mashtru me nje pozit apo kandidatur per deputet. Lakmia per pozit e pare e ka be qe ai me mbyll gojen per rastin e Babait te ti. Qka pritet prej ti asgje palaqo.

Musa Dulahu-Te ne thone ata qe kane tradhtu njihere ,tradhtojn qdohere. Prandaj mose te quditen kure ta shofin te PDK neser nese nji k9cke ma shume i ofrohet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *