February 7, 2023

Çiljeta Xhilaga ka një jetë në skenë. Karriera e saj do të vijonte më pas edhe si këngëtare aty ku njohu edhe talentin dhe famën e saj.

Por sot Çili është bërë nostalgjike dhe ka postuar një foto nga matura e saj. Më saktë nga dëftesa e saj e maturës, ku duket se vitet e saj kanë mbetur po në vend.

Çiljeta është duke shijuar jetën e saj private larg mediave ku prej vitesh ajo është në një lidhje dashurie me sportistin, Alban Hoxha me të cilin bashkëjetojnë së bashku edhe me fëmijët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *