January 28, 2023

Gledis Nano, ish-drejtori i Përgjithshëm i Po licisë së Shtetit, u shkarkuar nga detyra ditë më parë me një vendim të Këshillit të Ministrave. Bledi Çuçi njoftoi se Nano u shkarkuar pasi nuk kishte përmbushur objektivat e vendosur.

Ndërkohë, në media gjatë këtyre ditëve pas dorëheqjes, është thënë se Gledis Nano u shkarkuar nga detyra e kryep oli cit pasi nuk pranoi të bëhej palë me politikën dhe kishte kërkuar a rre st imin e disa personazheve të kr imit.

“Gledis Nano nuk do të kthehet në po licinë shqiptare. Ai nuk do të qëndrojë më në Shqipëri. Ai do të shkojë në SHBA për të vazhduar një projekt të tijin”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *