January 31, 2023

“Besian Mustafa: “Të LDK-së jemi dhe te LDK do të kthehemi.”

[Ebu Zejd Usame ibn Zejd ibn Harithe: ” “Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi”]
Koment

Besiani dhe rugovizmi i tij i shartuar me formulat e dijetarëve islam, është kazani ku zihet produkti made in LDK. Ai na vije sot me këtë formulë, disi i ngjashëm me alkimistët, alias ideologët e Mesjetës, që patën rënë pre e lajthitjeve universaliste për bashkimin e feve – e njohur në qarqet e Vatikanit nga fundi i viteve 1450-të”.

Ukë Uka
Ldk ishte nji bahçe ku prodhohej shalqini,me Isa Muçaçën e shartun dhe tash kjo bahçe prodhon kunguj,ata ende mundohen me u shit si shalqin🤣

Meti Haxhosaj
Sakte…nje kohe t‘gjate aty zihej fe dhe komunizem,andaj nuk eshte rastesi ky postulat!.

Adnan Veseli
Qeshtu kur kesh teper demokraci .
Ta kish thon ne Iran ket fjali , ndryshe ish njeh sot ..!

Jeton Kabashi
koment i vitit prof

Naim Salihu
Besian Mustafa po don me kthy xhematin në lludiky me gjuhen e zotit sipas tij

Azem Gashi
Shkofshi ne hell

Malsor Grajqevci
I lutem Allahut Azauxhel që ket banore të sapo rikthyer në vendin e duhur të shperblehet me Xhehnetin Ferdiuz😜.
Amin /Amen!

Naser Qazë Emerllahu
Malsor Grajqevci Amiiiiiiiiinnnnnn! Të njomësh veten me ëndërren në ….h! Ia tregojnë vendin!!!

Njomza Mehmeti
Besian Mustafa me pas pas mend nuk ish fut ne LDK hiq , sepse per 20 vjet LDK ka fitu vota ne emer te Babait te ti edhe ka cen ne pushtet kurr nuk e ka zgjidh qeshtjen e antarve te saj te cilet jan vra. Në rrethana nermale ai esht dasht me kerku nga LDK kur ka cen ne pushtet per zbardhjen e vrasje Babait te ti po e kan mashtru me nje pozit apo kandidatur per deputet. Lakmia per pozit e pare e ka be qe ai me mbyll gojen per rastin e Babait te ti. Qka pritet prej ti asgje palaqo.

Musa Dulahu
Te ne thone ata qe kane tradhtu njihere ,tradhtojn qdohere. Prandaj mose te quditen kure ta shofin te PDK neser nese nji k9cke ma shume i ofrohet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *