January 27, 2023

Profesori shqiptar në Universitetin e Parisit, Nezir Kraki, ka reaguar pas aderimit të deputetes Doarsa Kica-Xhelili në LDK nga Lista ‘Guxo’.

Ai u shpreh se kjo nuk është një tragjedi kombëtare, pasi ka vite që Kosova përjeton vaki të tilla të politikës si zanat aksidental.

Postimi i plotë:

Kalimi i deputetes Kica nga Guxo ne LDK nuk eshte tragjedi kombetare. Ka vite qe Kosova perjeton vaki te tilla te politikes si zanat aksidental.

Megjithate, ky kapercim gardhi tregon edhe njehere sa pak respektohet vullneti i votuesit ne Kosoven tone politikisht komike.

Kjo vaki poashtu shperfaq pasojat e aksidenteve politike qe brenda nates prodhojne figura e parti politike pa ekzistencë reale dhe pa synime te sinqerta per t’i sherby interesit te pergjithshem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *