January 27, 2023

Një tjetër emër e njohur rikthehet në ekranin e ‘Top
Megi Pojani është një ndër personazhet më të pëlqyera nga publiku shqiptar dhe jo vetëm, e cila ia del gjithmonë të jetë në qendër të vëmendjes.

Por Megi tanimë nuk do të përflitet për romancën e saj pasi do të jetë njëra prej konkurrenteve të spektaklit të kërcimit “Dancing With the Stars”.
Një tjetër emër e njohur rikthhet në ekranin e ‘Top
Lajmi u konfirmua nga vetë faqja zyrtare e ‘Dancing With the Stars’ në Instagram: “Një showgirl si Megi! Kudo provokuese, por sa do të arrijë ta joshë jurinë e #DWTS? Suksese Megi!”, shkruhet në postim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *