January 28, 2023

“Ky është prokurori, Blerim Igrishta, që e ka dërguar në mbajtje plakun.

Mendoni se plaku gati 80 vjeç përdori dhunë ndaj shefit të sindikalistëve, Rrahman Jasharaj?

Shprehe mendimin tënd, por pa ofendime e nënçmime”.

///

COMMENTS

Kujtim Lushaj
Të pafytyrët nuk dinë ç’është turpi . Shpejt do të siten edhe këta prof mendoj unë se u bë boll , boll e boll më !

Nexhip Halimi
Prokurori nen ndikimin politik

Hamdi Kurti

Sipas asaj videoje , plaku nuk kishte qenë sulmues , por i sulmuar nga shpura e Rrahman Jasharajt .
Ai tubim totalisht kish pasë dështuar dhe në dalje inskenuan dhe skandalizuan vetë ai grupi që kishte shkuar t ‘ i shantazhonte mësimdhënësit .

Bardyl Xhaha
Duhet hetuar te gjitha rastet e ketij prokurori dhe do te dal ne shesh fytyra e vertet e tij….
Do ta dal njejte sikur prokurori syl hoxha qe e shpalli vetevrasje vrasjen e astrit deharit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *