January 28, 2023

Duket se një i ri në sheshin Skënderbej gjatë koncertit mbrëmjen e djeshme është ekzaltuar më shumë seç pritej.

Ai është zhveshur lakuriq dhe i veshur vetëm me bokse ka nisur të kërcejë në mënyrë të pakontrolluar.

I riu ka tërhequr vëmendjen e të gjithë turmës përreth, teksa disa e filmonin. Më pas është shtrirë në tokë me një grup djemsh dhe kanë nisur të bëjnë pompa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *