January 28, 2023

Pak ditë më parë Eliona Pitarka konfirmoi largimin nga spektakti i humorit “Klanifornia”. Nuk ka zgjatur shumë dhe aktorja ka zbuluar ku do e shohim në sezonin e ri televiziv.

Ajo ka postuar një foto në Instagram pranë zyrave të televizionit MCNTV Albania.

“Kush e gjen se çfarë do bëj në MCN TV, është i/e ftuar”, shkroi Eliona duke ngritur dyshimet se mund ta shohim prezantuese të ndonjë emisioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *