February 7, 2023

Dojna Mema u bë nënë për herë të parë para disa ditësh. Moderatorja solli në jetë një djalë të cilit i vendosën emrin Nolan Sol.

Së fundmi Dojna ka ndarë në rrjete sociale fotot e para familjare. Ajo dhe Vlashenti kanë dalë shëtitje me të porsalindurin buzë detit.

“Shëtitja jonë e parë së bashku”, ka shkruar moderatorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *