January 28, 2023

Nuk janë të rralla postimet e Fifit për familjen e saj, e sidomos ato postime që tregojnë lidhjen e ngushtë që artistja ka me familjen e saj, dhe sot, në shtëpinë e Fifit ka festë!

Babai i saj feston ditëlindjen dhe sigurisht që në këtë datë nuk kishte se si të mungonte një urim i bukur i Fifit për babain e saj.

“Urime ditëlindjen babalushi jem. Urime o njeriu që më bën të frenoj kur marr malet dhe që më mësove të kërkoj falje kur jam gabim. Urime o njeriu që më bën të kuptoj që jeta është po aq e shkurtër sa edhe e gjatë.

Urime o babalushi jem! I vetmi njeri që më bën të pendohem dhe të ulë kokën kur e menderos. Urime o njeriu më i drejtë në këtë botë. Ti je arsyeja pse unë respektoj meshkujt! Të dua Avni Raci deri sa të kem jete,” shkroi Fifi në postimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *