September 30, 2022

Vajzat e ekranit janë tejet të afeksionuara pas ndërhyrjeve të ndryshme në portretin e tyre dhe jo vetëm.

Në këtë mes, nuk bënë përjashtim as prezantuesja Bora Zemani, e cila ka ndryshuar mjaftë vit pas viti.

Ndryshimi më i dukshëm tek Bora është fryrja e buzëve dhe korrektimi i “gummy smile”.

Nëse dikur Bores i shiheshin dhëmbët dhe gingiva kur qeshte, më nuk ka shansë.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published.