February 7, 2023

Einxhel dhe Dj Gagz na kanë zbuluar se janë në pritje të fëmijës së tyre të parë, vetëm pak muaj pasi filluan marrëdhënien e tyre në “Big Brother VIP”.

“Ju prezantoj me Suzin, edhe pse e njihni. Besoj tani e kuptoni se nga rrjedhin genet e bukura të familjes Gumnishta.

Edhe Naimi shumë i bukur është, por Suzi ua kalon gjithëve. Nuk e di a ka njeri vjehërr më të bukur se e imja.

Gjithmonë më duhet të rregullohem se ngjaj sikur jam unë vjehrra,”-dëgjohet të thotë Einxhel në video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *