January 28, 2023

Nëse ka diçka që e dimë me siguri për çiftin Dj PM-Sarah Berisha është se marrin me sportivitet çdo gjë, duket se besimi është kyçi i lidhjes së tyre dhe shakatë e humorin rreth lidhjes së tyre e pranojnë pa asnjë problem.

Çfarë ka ndodhur së fundmi? Në TikTok është bërë viral një trend ku vajzat u dërgojnë nënave të tyre foton e një personazhi publik duke i prezantuar si të dashurin e tyre në mënyrë që të shohin reagimet e nënave.
Më pas mesazhet i publikojnë në rrjetin social kaq shumë të përdorur. Kështu, një vajzë i ka dërguar nënës së saj foton e PM.

Videoja i ka rënë në sy edhe blogeres. Por, si reagoi ajo? Në mënyrën më “funny” dhe të bukur. Ajo e ka shpërndarë videon në llogarinë e saj në Instagram ku shkruan: “Unë mendoj se mami dhe vajza paskan shije të mirë. Të dashurit tim i doli sërish fati!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *