February 7, 2023

Bora Zemani moderatore e ditëve të sotme, por edhe këngëtare e dikurshme. Bora,tani e kuptuam se kujt i ka ngjarë. Nëna e saj Ermira paska një zë të mrekullueshëm.

Zonja Ermira,përveç zërit të bukur i bie dhe kitarës për mrekulli duke e përshtaur me melodi.

Ajo la pa fjalë ndjekësit e së bijës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *