February 7, 2023

Jonida Vokshi ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit në Instagram ku i ka pyetur: Çfarë fotosh do donit të shihnit nga galeria ime?

Një ndër ndjekësit i ka kërkuar foton e parë që ka bërë me partnerin e saj, Besnikun. Jonida nuk ka hezituar aspak dhe ka nxjerrë nga arkivat një foto ku shihen duke darkuar së bashku.

“Herën e parë që më ftoi për darkë”, ka shkruar ajo krahas fotos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *