January 31, 2023

Një dron ukrainas shënjestroi ushtarët rusë të cilët ishin të prekshëm ndaj suImit, duke transportuar ushtarë të pIagosur në një tank të blinduar.

Pamjet tregojnë ushtarët rusë të zënë në befasi ndërsa droni ukrainas lëshon granata nga lart.

Ndërsa e kuptojnë se janë nën suIm, tashmë është tepër vonë për njërin prej tyre – i cili është pIagosur nga granata e lëshuar nga droni.

Një ushtar rus shihet duke vrapuar dhe duke e mbajtur të pIagosurin në shpinë në një tank të blinduar.

Megjithë suImet e përsëritura, dy ushtarët rusë arrijnë në tank.

Megjithatë, ndërsa ushtarët rusë ngarkojnë të plagosurit e tyre në transportuesin e blinduar të personelit (APC), droni ukrainas lëshon edhe një bombë tjetër në mbi tank.

Tanku më në fund u shpëton sulmeve të mëtejshme, duke i çuar të plagosurit në një vend të sigurt.

Sulmi vjen ndërsa forcat ukrainase po ndërtojnë një kundërofensivë në jug të vendit për të rimarrë Khersonin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *