October 3, 2022

I ka bërë disa vite, por ende është beqare, e se edhe për sa kohë, kjo nuk dihet. Fjala është për këngëtaren Mimoza Shkodra, pronare hitesh, e angazhuar dhe mjaftë e dashur nga publiku.

Mimoza ka kohë që nuk ka sjell ndonjë këngë të re dhe siç duket tashmë ka ardhur momenti i saj.

Mimoza, po vjen me diçka të re, ku duket se do shfaqet e veshur edhe si nuse.

Bash nuse e bukur, apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.