December 5, 2022

Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi erdhen me një foto të ëmbël. Cifti shihen në festivalin Sunny Hill në Tiranë.

Veshur shumë thjeshtë të dy duken mahnitës. Ata janë prindër të një vajze me të cilen i shohim shpesh në foto të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *