September 30, 2022

Detaje të reja janë zbardhur në lidhje me arrestimin e Hamza(Arsen) Maskurtit, autorit që vr*u vëllain dhe kunatën pasditen e sotme në Tiranë.

Maskurti është arrestuar pak orë pas krimit që kreu, në lagjen “5 Maji” në kryeqytet. Mësohet se në momentin e arrestimit ai ka qenë nën shoqërinë e gruas së tij, një prej 7 fëmijëve.

Kur ai është arrestuar nuk ka bërë rezistencë dhe ka deklaruar se ar mën e krimit e ka hedhur, por ende nuk dihet se ku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.