January 31, 2023

Tim SHKUPI-“I lumtë! Nuk ia kam inati. Eshtë përfaqësues i kombit mysliman.

Ky së paku interesohet për vëllezërit e tij në Shqipëri, për pakicën maqedonase atje, por qeveria e Rilindjes, e Edi Ramës, me pas mundësi edhe ata pak shqiptarë që kemi mbetur në Maqedoni, me mund na hudh në greminë të zjarrit!

Nuk po kërkojmë brina, as me na ndimuar, thjesht po kërkojmë ta kuptoni se në Maqedoni ka politika për asimilimin dhe dëbimin e pakicës shqiptare nga trojet e tyre përmes partive aktuale që ju në Tironë i përceptoni si parti shqiptare, gjë që nuk janë!!!

Deri kur keni me u mbush mendtë!!! Të ngriteni në nivelin e kodeve qytetërues për me u distancuar nga politikat anti-shqiptare në Maqedoni.

Ne jemi pakë. Nuk jemi shumë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *