October 4, 2022

Që nga ai moment e gjithë vëmendja është rikthyer te dyshja, për të cilën publiku ka shumë kuriozitet.

Së fundmi, dikush i ka kërkuar moderatores Aulona Musta, të jap mendimin e saj për çiftin e njohur, Sipas saj, njerëzit duhen lënë të jetojnë jetën e tyre.

“Lëreni njerëzit të bëjnë ç’të duan në marrëdhëniet e tyre!!!Ky është i vetmi mendim!

Pse duhet të kem unë një mendim për marrëdhënien e tyre? Dhe nëse unë e kam një mendim? Përse duhet të themi me zë të lartë mendimet që ne kemi për një çift, cilido qoftë ai çift, nëse nuk vijnë ata të na pyesin:

çfarë mendimi keni për ne, ju lutem?”, ka shkruar ndër të tjera Aulona, duke folur shumë hapur./abcnews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published.