October 2, 2022

Raporti i këngëtares Mihrije Braha me familjen e burrit të saj është i mrekullueshëm. Për këtë gjë ajo ka folur edhe publikisht, e madje jo vetëm ajo, por edhe vjehrra e saj, gjë të cilen ka bërë në një emision televiziv.

Kohë më parë, nëna e Naim Abazit e vjehrra e Mihrijes, i tha kësaj të fundit se me të nuk ka.

Ndryshe, gjatë gjithë emisionit nuk kishin munguar komplimentet e Mihrijes për vjehrren dhe anasjelltas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.