February 7, 2023

Ledi Vula dhe Sara Hoxha, janë dy personazhe shumë të dashura për publikun.

Çifti në fjalë ka kohë që janë së bashku, mirëpo ata e kanë mbajtur mirë të fshehtë derisa mediat hulumtuan për të dy dhe zbuluan se ata janë në një romancë.

Nuk kaloi shumë kohë, e dyshja në fjalë u bënë prindër për herë të parë, të një vajze të cilën e pagëzuan me emrin, Poem Blu.

E, Ledri po tregohet një baba i përkushtuar, sot, i është publikuar një foto duke u kujdesur për vajzën e tij .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *